6985122873 Αλαμάνας 14, Λάρισα dimitrislianos4@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Λ - ΕΛΞΗ
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Λάρισα - Εγκατάσταση & Συντήρηση Ανελκυστήρων Λάρισα


Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Λ - ΕΛΞΗ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 1980 με την εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Λάρισα.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το τεχνικό γραφείο μας, παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση, την επισκευή, τον εκσυγχρονισμό και την συντήρηση ανελκυστήρων. 

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση υδραυλικών και συμβατικών ανελκυστήρων (ασανσέρ), την τοποθέτηση και επισκευή ανελκυστήρων AMEA και ανελκυστήρων φορτίων, καθώς και κυλιόμενες σκάλες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στον χώρο των ανελκυστήρων, το τεχνικό γραφείο μας, παρέχει καινοτόμες λύσεις, ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε ανελκυστήρες πολυκατοικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων. 

Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τον ανελκυστήρα σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ανελκυστήρων, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Λάρισα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα που χρειάζεται και αποτελεί εγγύηση για οποιαδήποτε σχετική εργασία με ανελκυστήρες επιθυμείτε να μας αναθέσετε.

Στόχοι μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η έμφαση στη λεπτομέρεια για την τέλεια και άρτια λειτουργία κάθε ανελκυστήρα καθώς και ο διαρκής εξυνχρονισμός του τεχνικού γραφείου μας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λάρισα.