6985122873 Αλαμάνας 14, Λάρισα dimitrislianos4@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Λ - ΕΛΞΗ | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Λάρισα


Είναι γεγονός ότι ο εκσυγχρονισμός των παλαιών ανελκυστήρων είναι απαραίτητος προκειμένου να εναρμονιστούν με τα νέα Ευρωπαϊκά πρότυπα, σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Τα νέα αυτά πρότυπα αφορούν την ασφάλεια τόσο των επιβαινόντων ατόμων όσο και των συντηρητών.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ η αναβάθμιση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη σε παλιούς ανελκυστήρες ώστε αυτοί να είναι ασφαλείς, λειτουργικοί και να εξοικονομούν ενέργεια, καθώς και να είναι πιστοποιημένοι.

Το τεχνικό γραφείο μας “Λ - ΕΛΞΗ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, είναι πάντα κοντά σας και έτοιμο να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό την ανακαίνιση - εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλο την Λάρισα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
 
  Πίνακες
  Κομβιοδόχους
  Πόρτες
  Θαλάμους Ανελκυστήρων
  Θαλάμους Φορτίων κ.α.
 
 
Με τις ανακατασκευές επιτυγχάνεται η καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία των ανελκυστήρων προς όφελος των επιβατών αλλά μπορεί να αλλάξει και ρυζικά ή αισθητική εικόνα του ανελκυστήρα σας.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα γύρω από τους ανελκυστήρες. Τα προϊόντα αυτά είναι άριστης ποιότητας κατασκευής και υψηλής αισθητικής, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, κάθε κτιρίου.

Μπορείτε να επιλέξετε, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ότι σας ταιριάζει καλύτερα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Αυτό που μπορούμε να σας βεβαιώσουμε είναι πως ότι και να επιλέξετε, η ποιότητα είναι το μόνο που δεν διαπραγματευόμαστε.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λάρισα.