6985122873 Αλαμάνας 14, Λάρισα dimitrislianos4@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Λ - ΕΛΞΗ | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Λάρισα


Ανελκυστήρας ασυντήρητος ή μη σωστά συντηρημένος είναι ένας Μη Ασφαλής ανελκυστήρας. Η συντήρηση κάθε ανελκυστήρα εκτός από το γεγονός ότι είναι υποχρεωτική από το νόμο, αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του.

Εξαιτίας της συνεχούς χρήσης του ανελκυστήρα με το πέρασμα των χρόνων σημειώνονται φθορές και βλάβες που επιβάλλουν την επισκευή του πόσο μάλλον την έγκαιρη συντήρηση του.

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Λ - ΕΛΞΗ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό την συντήρηση και επισκευή κάθε είδους ανελκυστήρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Εάν ο ανελκυστήρα σας έχει παρουσιάσει κάποια βλάβη ή χρειάζεται συντήρηση, επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας για τον έλεγχο και την επισκευή του, όπου και αν βρίσκεστε στην Λάρισα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσπαθεί να επισκευάσει μέρη ή ολόκληρο τον ανελκυστήρα ανάλογα με το τι χρειάζεται ο ανελκυστήρας στην κάθε περίπτωση, σε χαμηλές τιμές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η άρτια οργάνωση του τμήματος συντήρησης και επισκευής ανελκυστήρων που διαθέτουμε σας εξασφαλίζει αμεσότητα και αποτελεσματικότητα όποτε και αν την χρειαστείτε. 

Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και τον εκσυγχρονισμό - ανακαίνιση του ανελκυστήρα σας, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένα και οικονομικά πακέτα.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λάρισα.