6985122873 Αλαμάνας 14, Λάρισα dimitrislianos4@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Λ - ΕΛΞΗ | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Λάρισα


Το τεχνικό γραφείο μας “Λ - ΕΛΞΗ” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβουν την μελέτη και την εγκατάσταση οποιουδήποτε ανελκυστήρα σε πολυκατοικίες και κάθε κτίριο σε όλη την Λάρισα.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των ανελκυστήρων, μπορούμε να αναλάβουμε τη μελέτη οποιουδήποτε συστήματος κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς και το σχεδιασμό της ιδανικότερης λύσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για την εγκατάσταση εσωτερικών ανελκυστήρων σε πολυκατοικίες, την εγκατάσταση ανελκυστήρων - ανυψωτικών ΑΜΕΑ, την εγκατάσταση ανελκυστήρων και κυλιόμενες σκάλες σε εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες αλλά και την εγκατάσταση παντός είδους ανυψωτικού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Υδραυλικούς Ανελκυστήρες
  Ηλεκτρομηχανικούς Ανελκυστήρες
  Αναβατόρια
  Ανελκυστήρες Φορτίων
  Ανελκυστήρες ΑΜΕΑ
  Κυλιόμενες Σκάλες
 
 
Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε στο χώρο σας και έπειτα από μελέτη, σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση ανάλογα με τις ανάγκες τις δικές σας και του κτιρίου σας.

Εργαζόμαστε πάντα κρατώντας ως πρώτο κανόνα την ασφάλεια. Όλες οι εργασίες γίνονται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς του κράτους τα εθνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα, τους όρους και τις απαιτήσεις της σχετικής νομοθεσίας, τις τεχνικές περιγραφές, τις τεχνικές προδιαγραφές των φορέων πιστοποίησης, τα σχέδια της μελέτης και τους κανόνες της τέχνης.

Έχοντας στο ενεργητικό μας πολυάριθμες εγκαταστάσεις ανελκυστήρων στην Λάρισα, έχουμε θέσει ως στόχο μας να εστιάζουμε σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αξιολογώντας τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να παρουσιάζει.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λάρισα.